Imprimare

Conferinta Nationala de Incheiere proiect PICAS

sigla-picas-SLOGAN-pngFundaţia Casa de Meserii a Constructorilor are deosebita onoare de a vă invita la conferința de încheiere a proiectului european „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul abordat”, implementat în parteneriat cu Sempla SRL și ANOFM.

Centrele PICAS, o noutate pe piața forței de munca din Romania, au fost create ca o alternativa specializată la serviciile generaliste de ocupare, fiind soluția optimă pentru profesionalizarea resurselor umane din construcții și reinserția pe piața muncii a șomerilor din acest sector.

Tot in cadrul acestui proiect a fost creat www.picas.ro - Singurul portal de recrutare din Romania dedicat exclusiv sectorului de construcții.

După 3 ani de implementare, proiectul PICAS își încheie cu succes parcursul, obținând rezultate multe peste așteptările inițiale.

Va așteptam cu drag sa treceți in revista alături de noi acest parcurs reușit !

Evenimentul va avea loc în data de 23 iulie 2013, între orele 9.00-14.00, la Hotelul CARO din București, Bulevardul Barbu Văcărescu 164A.

Vă asigurăm că prezența dumneavoastră la eveniment este extrem de importantă și sperăm că veți onora invitația noastră.

Manager de proiect,

Simion ILIE

Participarea este GRATUITA, in limita locurilor disponibile si cu conditia confirmării participării până la data de 19 iulie 2013, folosind formularul dedicat.

 

Pentru informații suplimentare :

Andrei BĂNICĂ

Coordonator evenimente si seminare
Fundația Casa de Meserii a Constructorilor
tel: 021.212.37.62 | fax: 021.212.37.61 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | mobil : 0735 735 444


Harta Locatie

2013_07_acces_hotel_CARO

Pentru mai multe informatii cu privire la modalitatile de acces la hotel, va rugam sa consultati aceasta pagina dedicata.