Imprimare

Seminar regional de diseminare a rezultatelor proiectului - Iasi

DSC_0054

Miercuri, 31 octombrie 2012, a avut loc la Centrul PICAS din Iasi al patrulea Seminar Regional de diseminare a rezultatelor proiectului european Centre PICAS – "Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul abordat", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în oameni!

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor, în calitate de solicitant, împreună cu partenerii săi, Sempla SRL şi ANOFM.  

 

 

Agenda seminarului de diseminare Nr. 4 Raport de feedback din partea participanțilorÎn cadrul evenimentului au fost prezentate principalele rezultatele obținute după 2 ani de la demararea proiectului și a fost inaugurat în mod oficial și Centrul PICAS Iasi.

Punctele de Informare, Consiliere și Asistență Specializată (PICAS) reprezintă o formă instituțională privată prin intermediul căreia se realizează întâlnirea între cererea și oferta de pe piața muncii din sectorul de construcții.

La seminarul regional de diseminare a rezultatelor proiectului au participat persoane din grupul țintă, reprezentanți ai companiilor din domeniul construcțiilor, reprezentanţi ai autorităţilor locale, sindicatelor şi patronatelor din sectorul construcţiilor.

Galeria foto a evenimentului

{yoogallery src=[/images/ilustratii_articole/seminar_diseminare_iasi] title=[Seminar de diseminare a rezultatelor proiectului PICAS] }