Imprimare

Seminar regional de diseminare a rezultatelor proiectului - Galați

DSC_0636

Joi, 15 martie 2012, s-a desfășurat la Centrul PICAS din Galați al doilea Seminar Regional de diseminare a rezultatelor proiectului european Centre PICAS – "Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul abordat", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în oameni!

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor, în calitate de solicitant, împreună cu partenerii săi, Sempla SRL şi ANOFM.  

Agenda seminarului de diseminare Nr. 2 Comunicat de presăÎn cadrul evenimentului au fost prezentate principalele rezultatele obținute după aproximativ un an și jumătate de la demararea implementării proiectului. Cu această ocazia a fost inaugurat în mod oficial și Centrul PICAS Galați.

Punctele de Informare, Consiliere și Asistență Specializată (PICAS) reprezintă o formă instituțională privată prin intermediul căreia se va realiza întâlnirea între cererea și oferta de pe piața muncii din sectorul de construcții.

Proiectul beneficiază de sprijinul constant și prezența reprezentanților partenerilor sociali de la nivelul ramurii de construcții: ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor din Construcții și FGS - Federația Generală a Sindicatelor Familia ”Anghel Saligny”.

Concluzii :

Evenimentul și-a atins obiectivul, bucurându-se de prezența a aproximativ 60 de participanți, precum și a unor reprezentanți ai mass-media dintre care amintim:

  • Realitatea TV
  • DIGI24 TV
  • TVR
  • ziar local

Galeria foto a evenimentului

{yoogallery src=[/images/ilustratii_articole/seminar_diseminare_galati] title=[Seminar de diseminare a rezultatelor proiectului PICAS] }