Imprimare

Seminar regional de diseminare a rezultatelor proiectului - București

eveniment_picas

Joi, 25 august 2011, s-a desfășurat Seminarul Regional de diseminare a rezultatelor proiectului european Centre PICAS – "Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul abordat", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în oameni!

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor, în calitate de solicitant, împreună cu partenerii săi, Sempla SRL şi ANOFM. 

 

Inregistrarea video a evenimentuluiProgramul seminarului de diseminare Nr. 1 Comunicat de presăÎn cadrul evenimentului au fost prezentate principalele rezultatele obținute pe parcursul primului an de implementare a proiectului si a fost  inaugurat oficial Centrul PICAS București.

Punctele de Informare, Consiliere și Asistență Specializată (PICAS) reprezintă o formă instituțională privată prin intermediul căreia se va realiza întâlnirea între cererea și oferta de pe piața muncii din sectorul de construcții.

Proiectul beneficiază de sprijinul constant și prezența reprezentanților partenerilor sociali de la nivelul ramurii de construcții: ARACO – Asociația Română a Antreprenorilor din Construcții și FGS - Federația Generală a Sindicatelor Familia ”Anghel Saligny”.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezenti membrii unei delegatii transnaționale a European Training Foundation interesată de exemple de bune practici în gestionare a pieței muncii.

Concluzii :

Evenimentul și-a atins obiectivul, bucurându-se de prezența a aproximativ 70 de participanți, precum și a unor reprezentanți ai mass-media dintre care amintim:

  • B1TV
  • AgerPres
  • Prives.eu

Galeria foto a evenimentului

{yoogallery src=[/images/ilustratii_articole/seminar_diseminare_bucuresti] title=[Seminar de diseminare a rezultatelor proiectului PICAS] }