Evenimente trecute

Imprimare

Filmul rezumat al Conferintei finale a proiectului PICAS

Pe 23 iulie 2013 a avut loc, la Bucuresti, Conferinta Nationala de Incheiere a proiectului european PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă în sectorul construcțiilor.

Secventa video de mai jos reprezinta o sinteza a principalelor interventii din cadrul evenimentului.

Filmarea si montajul au fost realizate de Adrian GALEA.

Imprimare

Proiectul PICAS la final

conferinta incheierePe 23 iulie 2013 a avut loc, la Bucuresti, Conferinta Nationala de Incheiere a proiectului european PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă în sectorul construcțiilor.

La eveniment au participat 120 de persoane, printre care reprezentanți ai organizațiilor partenere, membrii ai echipei de implementare, persoane din grupul țintă, angajatori din sectorul de construcții și, nu în ultimul rând, reprezentanți ai partenerilor sociali reprezentativi pentru acest sector.

Imprimare

Filmul de prezentare al proiectului PICAS

Acest videoclip reprezinta un rezumat in imagini al celor mai importante activitati ale proiectului PICAS, un proiect strategic dedicat resurselor umane din sectorul de constructii si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - POSDRU.

Este greu sa sintetizezi 3 ani de activitate sustinuta in doar cateva minute, dar acesta este si farmecul unui flash-back. Cine doreste sa afle mai multe despre acest proiect european implementat cu succes in Romania, poate incepe cu acest videoclip, iar site-ul www.picas.org.ro ii va sta la dispozitie pentru afla si alte detalii, in cazul in care i-am starnit curiozitatea.

Montajul a fost realizat de Adrian GALEA, caruia ii multumim ca a reusit sa valorizeze un "material al clientului" inegal din punct de vedere calitativ.

Imprimare

Seminar regional de diseminare a rezultatelor proiectului - Iasi

DSC_0054

Miercuri, 31 octombrie 2012, a avut loc la Centrul PICAS din Iasi al patrulea Seminar Regional de diseminare a rezultatelor proiectului european Centre PICAS – "Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul abordat", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în oameni!

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor, în calitate de solicitant, împreună cu partenerii săi, Sempla SRL şi ANOFM.  

 

Imprimare

Un nou centru pentru sprijinul șomerilor din sectorul de construcții lansat oficial

Logo_Diseminare_BrasovJoi, 12 iulie 2012, a avut loc în Brașov, lansarea oficială a Centrului PICAS Brașov din str. Hărmanului nr 15A. Evenimentul s-a desfasurat între orele 09 – 14, în cadrul unui seminar de diseminare a rezultatelor obținute în primele șase luni de activitate ale centrului PICAS Brașov și a rezultatelor generale ale proiectului PICAS. La lansare au participat dl. Mihai Mohaci - prefect al județului Brasov, dl. Romer Ambrus Sandor - director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brașov.