Evenimente terte

Imprimare

PICAS la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Mediafax

DSCI0102În perioada 12-13 iunie 2012 a avut loc la sala Dalles din București Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Mediafax în colaborare cu Fundația pentru Educație și Dezvoltare Media Pro și cu MediaSat. Evenimentul a reunit  40 de companii ce au avut disponibile aproximativ 400 de locuri de muncă din toate domeniile,  vânzări, medical, IT&C, telecomunicaţii, resurse umane, consultanţă, marketing, inginerie etc.

Reprezentanți ai proiectului PICAS au fost prezenți la eveniment și au pus la dispoziția vizitatorilor informații despre serviciile oferite în cadrul proiectului, locurile de muncă disponibile în construcții inscrise in portalul www.picas.ro si posibilitatea de înscriere în portal pentru a-și găsi în scurt timp un loc de muncă.

{yoogallery  src=[/images/ilustratii_articole/poze_bursa_mediafax_iun_2012]  title=[Bursa Locurilor de Muncă - MEDIAFAX] }

Imprimare

A XV-a ediţie a târgului naţional de construcţii BUCOVINA CONSTRUCT,IMOBILIARE & EXPO GARDEN 2012

bucov_construct_200x200-copyUltimele noutăţi în materie de construcţii, imobiliare şi amenajări la Bucovina Construct, Imobiliare & Expo Garden 2012

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava şi SHOPPING CITY SUCEAVA în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, ARACO – Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii, APMCR – Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România şi APROCOR - Asociaţia Română pentru Promovarea Construcţiilor de Locuinţe cu Tehnologii Rapide de Execuţie, a organizat a XV-a ediţie a târgului naţional de construcţii BUCOVINA CONSTRUCT, IMOBILIARE  & EXPO GARDEN 2012.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 18 - 20 mai 2012, la SHOPPING CITY SUCEAVA, unde reprezentanți ai proiectului PICAS au prezentat și oferit informații despre serviciile oferite în cadrul proiectului.

Imprimare

Bursa generală a locurilor de muncă - 27 aprilie 2012


sigla anofmpngAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), partener național în cadrul proiectului PICAS, a organizat vineri, 27 aprlie 2012, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul a fost organizat în toate orașele unde există agenţii pentru ocuparea forţei de muncă locale şi judeţene, proiectul PICAS având reprezentanți la eveniment ce au prezentat oferta de locuri de muncă existentă în toate județele arondate celor patru Centre PICAS.

Imprimare

Finanțarea europeană – oportunitatea relansării economice

sigla_mare_Bursa

În data de 24 mai 2011 a avut loc Conferința Finanțarea europeană – oportunitatea relansării economice, eveniment organizat de Grupul de Presă BURSA, sub patronajul Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, sala Mexico.

 

Subiectele abordate în cadrul conferinței au privit:

  • Principalele probleme în accesarea fondurilor europene şi soluţii pentru rezolvarea lor;
  • Monitorizarea şi controlul procesului absorbţiei fondurilor europene;
  • Ofertele băncilor pentru finanţări europene/ Studii de caz: Finanţări de succes;

Dintre principalii participanți care au susținut intervenții în cadrul evenimentului amintim:

  • Gheorghe Ialomițeanu, Ministrul Finanțelor Publice;
  • Valeriu Tabără, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale;
  • Călin Istrățoiu, Director General al POSCCE;

Au mai luat cuvântul reprezentanți ai sistemului bancar, ai firmelor care oferă consultanță în accesarea fondurilor europene, precum și beneficiari ai acestora.

În secțiunea conferinței dedicată exemplelor de bune practici, a avut o intervenție și  dna. Ramona Veleanu din partea Fundației Casa de Meserii a Constructorilor care a prezentat proiectele organizației și strategia acesteia de susținere a sectorului de construcții, în special a resurselor umane din domeniu, prin atragerea de fonduri europene. Tot în această parte a conferinței a fost prezentă și dna. Claudia Ionescu, PR Manager în cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională București - Ilfov.

Toți participanții au primit un set de materiale informative cu privire la proiectul PICAS. Prin participarea la acest eveniment s-a urmărit asigurarea transparenței modului de implementare a proiectului, precum și popularizarea obiectivelor și a rezultatelor sale.

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment, consultati site-ul ziarului Bursa

Galeria foto a evenimentului

{yoogallery src=[images/ilustratii_articole/poze_conferinta_fonduriUE_mai_2011/] title=[Finanțarea europeană – oportunitatea relansării economice - București - 24 Mai 2011] }

Imprimare

Bursa locala a locurilor de munca - Brasov - 20 Mai 2011

AJOFM BRASOV

Bursa Locala a Locurilor de Munca - 20 Mai 2011

 

AJOFM Brasov, agentia judeteana a partenerului national in cadrul proiectului PICAS,  a organizat pe 20 Mai 2011, Bursa Locala a Locurilor de Munca, la eveniment luând parte un numar de aproximativ 250 de persoane in cautarea unui loc de munca.

O echipa a proiectului PICAS a fost prezenta la eveniment unde au amenajat un stand pentru diseminarea informațiilor privind oportunitatile oferite de proiectul strategic implementat de Casa de Meserii a Constructorilor. In acest scop au fost distribuite persoanelor din grupul tinta materiale de informare si publicitate.