Imprimare

Centru de presa - UN NOU CENTRU PENTRU SPRIJINUL ȘOMERILOR DIN SECTORUL DE CONSTRUCȚII LANSAT OFICIAL

on 11 Octombrie 2012.

logo_centru_de_presa_ro

Miercuri, 31 octombrie 2012, va avea loc în Iași, lansarea oficială a Centrului PICAS Iași din str. Păcurari nr. 145.
Centrul PICAS Iași oferă asistență și consiliere specializată gratuită atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în construcții, cât și companiilor potențial angajatoare. Până în prezent, aproximativ 1000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în construcții s-au adresat Centrului PICAS Iași.

De asemenea, peste 200 de companii din sectorul de construcții, aflate în evidența centrului PICAS au oferit mai mult de 600 locuri de muncă pe parcursul acestui an.
Evenimentul va avea loc între orele 09 – 14, în cadrul unui seminar de diseminare a rezultatelor obținute după primele 10 luni de activitate ale centrului PICAS Iași și a rezultatelor generale ale proiectului PICAS. La eveniment sunt invitate să participe persoane afate în căutarea unui loc de muncă, reprezentanți ai companiilor din domeniul construcțiilor, ai sindicatelor şi patronatelor din sector, precum și reprezentanţi ai autorităţilor locale.

În cadrul proiectului PICAS a fost dezvoltată un portal web menit să faciliteze întâlnirea dintre cererea și oferta de muncă din construcții: www.picas.ro.

Citește mai mult