Imprimare

Finanțiștii - Târg de joburi în construcții. Peste 500 de locuri de munca disponibile

on 24 Martie 2012.

logo_finantistii

Peste 500 de locuri de munca sunt oferite somerilor, la primul Targ dedicat exclusiv sectorului de constructii, contractele de munca fiind atat pentru lucrari in tara, cat si pentru strainatate.

In jur de 30 de companii de constructii ofera joburi in aproape toate specializarile:zugravi, fierar-betonisti, dulgheri, manageri de proiect, ingineri si sefi de santier. Printre companiile care cauta personal se numara Hidroconstructia, Romstrade, FC Costruct-Edil, Arabesque, Rotary Constructii, Constructii Erbasu.

Targul de locuri de munca este organizat pe 27 martie, la Palatul Copiilor din Bucuresti, de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in cadrul proiectului „Centre PICAS - Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii”, cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca beneficiaza si de posibilitatea de a se inscrie gratuit in portalul www.picas.ro, dedicat exclusiv sectorului de constructii.

Citește mai mult