Imprimare

LumeBuna.ro - Targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii

on 23 Martie 2012.

logo_lume_buna

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza primul targ de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii, in ziua de 27 martie 2012 la Palatul Copiilor din Bucuresti, intre orele 09:00 – 14:00, iar participarea este gratuita.

La targ vor participa in jur de 30 de companii, care vor pune la dispozitie 500 de locuri de munca in domeniul constructiilor.

Targul de locuri de munca este organizat in cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”.

Tot in cadrul proiectului au fost deschise patru centre regionale (Bucuresti, Brasov, Galati si Iasi) unde persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot beneficia in mod gratuit de urmatoarele servicii: evaluare si consiliere profesionala, cursuri de formare, certificare de competente si sprijin in identificarea unui loc de munca.

Companiilor, care vor confirma participarea, li se vor pune la dispozitie, in limita locurilor disponibile, urmatoarele facilitati:

  • Stand individual 4m2;
  • Posibilitatea de a personaliza spațiul dedicat cu materiale de promovare.

Proiectul este singurul de acest fel care a castigat o finantare de 5 milioane de euro.

Citește mai mult