Imprimare

Proiect PICAS TVR 2 - Ora de stiri - 17 martie 2012

logo_tvr2

Sambata, 17 martie 2012, Simion ILIE, managerul proiectului PICAS, a fost invitat in studio la TVR2, la emisiunea Ora de stiri, pentru a vorbi despre rezultatele partiale si oportunitatile oferite sectorului de constructii de proiectul european Centre PICAS – "Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul abordat".

Cu această ocazie, companiile si persoanele in cautarea unui loc de munca in sector au fost invitate sa intre pe www.picas.ro - singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de constructii, pentru a-si crea un cont, astfel incat sa poata beneficia de servicii gratuite in cadrul proiectului.

De asemenea, managerul de proiect a invitat telespectatorii sa participe la primul targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii, ce va fi organizat la Palatul Copiilor din Bucuresti in data de 27 martie 2012.

Mai jos puteți urmări interventia din cadrul emisiunii Ora de stiri de la TVR2, post de televiziune publică cu arie de acoperire națională:

{youtube}bvnPsli2oq0{/youtube}