Imprimare

Peste 500 de locuri de muncă vacante în țară și în străinatate la târgul anual de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții

on 09 Mai 2013.

banner_p_targ4

Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza un nou targ de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii. Evenimentul va avea loc pe 15-16 mai 2013 la Sala Polivalentă din IAȘI, incepand cu ora 9.00.

Pana in prezent au confirmat participarea peste 20 de companii importante din regiune, care oferă aproape 500 de locuri de muncă în țară și străinătate pentru o paletă largă de calificări specifice construcțiilor: fierari-betoniști, dulgheri, zidari, rigispsari, faianțari, finisori, instalatori, electricieni, ingineri etc.

Târgul are un pronunțat caracter social, fiind gratuit atât pentru companiile de constucții care recrutează, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea ocazia de a se înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

 

 

Atât târgul de locuri de muncă, cât și portalul www.picas.ro sunt activități realizate prin intermediul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, INVESTEŞTE ÎN OAMENI! Proiectul este implementat de Fundația Casa de Meserii a Constructorilor (CMC), Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM) și Sempla SRL din Italia și beneficiază de sprijinul Asociației Române a Antreprenorilor de Construcții (ARACO).

Tot prin intermediul proiectului PICAS au fost calificate, recalificate sau perfecționate peste 300 de persoane, iar în acest moment sunt in curs de desfasurare cursuri de formare profesionala pentru aproximativ alte 180 de persoane. Participarea la cursurile este gratuită. Mai mult, absolvenții cursurilor primesc burse și li se decontează cheltuielile de transport, dacă se deplasează din alte localități.

De asemenea, alte 100 de persoane au beneficiat sau beneficiază chiar în acest moment de recunoașterea competențele anterior dobândite. Este vorba de persoane care au învățat o meserie la locul de muncă, în țară sau străinătate, dar care nu au o diplomă sau un document care să le ateste competențele dobândite pe căi informale.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Reprezentanții mass media sunt invitați să ia parte la eveniment.

Informatii suplimentare privind proiectul PICAS, puteti afla la adresa www.picas.org.ro.

Vă așteptăm!

Pentru informații despre proiect contactați:

Manager de proiect

Simion ILIE

Tel: 0735735441

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Site: www.picas.ro, www.picas.org.ro

Pentru detalii referitoare la eveniment contactați:

Responsabil organizare

Agnes NICOLAESCU

Tel: 0735735445

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Site: www.picas.ro, www.picas.org.ro