Imprimare

Locuri de muncă disponibile la al doilea târg dedicat exclusiv sectorului de construcții

on 06 Iunie 2012.

sigla-picas-SLOGAN_200X100

În perioada 21-22 iunie 2012 la Pavilionul Expozitional din Constanța – Bd-ul Mamaia, Nr. 331A, va avea loc cel de-al doilea târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în construcții pot găsi de lucru în cadrul târgului. Importante companii de profil au confirmat deja participarea, punând la dispoziție locuri de muncă variate, de la zidar, faianțar, dulgher, fierar-betonist până la maistru, inginer, șef de șantier.

Companiilor ce vor fi prezente în cadrul târgului li se va asigura, în mod gratuit, spațiu expozițional cu posibilitatea de personalizare.

Vizitatorii târgului au acces liber și beneficiază de posibilitatea de a-și realiza un CV în format Europass și de a se înscrie pe singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de construcții, www.picas.ro, sporindu-și astfel șansele de angajare.

Târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții este cel de-al doilea organizat și face parte dintr-o serie de patru astfel de evenimente. Târgurile sunt realizate în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere și Asistență Specializată pentru șomerii și persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!".

Informații suport

Proiectul Puncte de Informare, Consiliere și Asistență Specializată pentru șomerii din sectorul de construcții (PICAS) este implementat de Casa de Meserii și Construcții (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnațional din Italia) și Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM) și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni”.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 și se adresează șomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcții din 16 județe (București, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Brașov, Alba, Mureș, Sibiu, Iași, Suceava, Neamț, Bacău, Galați, Brăila, Buzău, Constanța). În plus există 4 centre regionale (București, Brasov, Galați și Iași) unde persoanele  pot fi sprijinite în demersurile lor de a-și găsi un loc de muncă în construcții.

Pentru informații referitoare la proiect contactați:
Adrian PANAET
Responsabil PR – Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor
Tel: 0735735442
Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.picas.ro www.picas.org.ro www.cmc.org.ro