Imprimare

1000 de locuri de muncă în țară și în străinatate la târgul anual de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții organizat la Iasi

 

2013_05_15_targ_picas_iasi-4

Pe 15 și 16 mai 2013, s-a desfasurat la Sala Polivalenta din IASI targul de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii, organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor.

Peste 30 de companii importante din regiunea Nord-Est, au oferit aproximativ 1000 de locuri de muncă în țară și străinătate pentru o paletă largă de calificări specifice construcțiilor: fierari-betoniști, dulgheri, zidari, rigipsari, faianțari, finisori, instalatori, electricieni, ingineri etc.

Cele peste 800 de persoane care au trecut pragul targului in cele 2 zile de targ au avut posibitatea nu doar sa intalneasca reprezentantii firmelor de constructii angajatoare, ci si sa se înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Un interes foarte mare a fost pentru oferta de locuri de munca in strainatate, unde firmele au cautat in principal urmatoarele calificari : dulgheri, fierar-betonisti, zidari, zugravi, electricieni, instalatori, stivuitoristi. 

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care nu au reusit sa participe la targ se pot înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții sau pot sa contacteze Centrul PICAS din Iasi situat in Str. Pacurari, nr. 145 (zona Moara de Foc) din Iasi.

Târgul de locuri de muncă a fost organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor in parteneriat cu Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca în cadrul proiectului european „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!".

Galeria foto a evenimentului

{yoogallery src=[/images/ilustratii_articole/2013_05_poze_targ4_iasi] title=[Targul de locuri de munca PICAS, Iasi - 15-16 mai 2013] }