Imprimare

Targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii

sigla-picas-transparent-png-SLOGAN27 martie 2013, Palatul Copiilor, București

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor organizează din nou un târg de locuri de muncă destinat exclusiv sectorului de construcții, în ziua de 27 martie 2013 la Palatul Copiilor din București, între orele 09:00 – 16:00.

Companiile ce vor confirma participarea li se va pune la dispoziție, în limita locurilor disponibile pe principiul „primul venit, primul servit”, următoarele facilități:

  • Stand individual 4mp ;
  • Posibilitatea de a personaliza spațiul dedicat cu materiale de promovare;

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor a organizat primul târg de locuri de muncă destinat exclusiv sectorului de construcții, în ziua de 27 martie 2012 la Palatul Copiilor din București, între orele 09:00 – 14:00.

Târgul de locuri de muncă este organizat în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!".

Tot în cadrul proiectului au fost deschise 4 centre regionale (București, Brașov, Galați și Iași) unde persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot beneficia în mod gratuit de următoarele servicii: evaluare și consiliere profesională, cursuri de formare, certificare de competențe și sprijin în identificarea unui loc de muncă.

Persoana de contact pentru înscrieri companii : Gabriel MOCANU - Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Tel. : 0735 735 446