A VII. Organizarea unor târguri de locuri de munca

Toate celelalte activități ale proiectului pregătesc persoanele din grupul țintă pentru inserția pe piața muncii. Târgurile de locuri de muncă, vor fi măsura concretă prin care se va realiza inserția și se vor valorifica toate activitățile anterioare din proiect.

Imprimare

Prezentarea activităţii A VII.

Coordonatele cantitative ale acestei activități sunt:

  • Organizarea a 4 târguri de locuri de muncă;
  • Cel puțin 20 de companii din domeniu participante la fiecare târg de locuri de muncă;
  • 500 de persoane participante la fiecare târg organizat.

În ultimă instanță, finalitatea întregului proiect este încadrarea unui număr cât mai mare de persoane din grupul țintă în câmpul muncii.

Imprimare

1000 de locuri de muncă în țară și în străinatate la târgul anual de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții organizat la Iasi

 

2013_05_15_targ_picas_iasi-4

Pe 15 și 16 mai 2013, s-a desfasurat la Sala Polivalenta din IASI targul de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii, organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor.

Peste 30 de companii importante din regiunea Nord-Est, au oferit aproximativ 1000 de locuri de muncă în țară și străinătate pentru o paletă largă de calificări specifice construcțiilor: fierari-betoniști, dulgheri, zidari, rigipsari, faianțari, finisori, instalatori, electricieni, ingineri etc.

Cele peste 800 de persoane care au trecut pragul targului in cele 2 zile de targ au avut posibitatea nu doar sa intalneasca reprezentantii firmelor de constructii angajatoare, ci si sa se înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Un interes foarte mare a fost pentru oferta de locuri de munca in strainatate, unde firmele au cautat in principal urmatoarele calificari : dulgheri, fierar-betonisti, zidari, zugravi, electricieni, instalatori, stivuitoristi. 

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care nu au reusit sa participe la targ se pot înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții sau pot sa contacteze Centrul PICAS din Iasi situat in Str. Pacurari, nr. 145 (zona Moara de Foc) din Iasi.

Imprimare

Targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii

sigla-picas-SLOGAN-png15-16 mai 2013, Sala Polivalenta, Iasi

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor organizează din nou un târg de locuri de muncă destinat exclusiv sectorului de construcții, în zilele de 15-16 mai 2013 la Sala Polivalenta din Iasi, între orele 09:00 – 16:00.

Companiilor ce vor confirma participarea li se va pune la dispoziție, în limita locurilor disponibile pe principiul „primul venit, primul servit”, următoarele facilități:

  • Stand individual 4mp ;
  • Posibilitatea de a personaliza spațiul dedicat cu materiale de promovare;
Imprimare

500 de locuri de muncă în țară și în străinatate la târgul anual de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții

 

001Miercuri, 27 martie 2013, a avut loc la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul anual de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii.

Peste 1000 de persoane in cautarea unui loc de munca au venit la eveniment, iar ofertele au fost pe masura.

Cele peste 500 de locuri de muncă oferite de cca. 30 de companii au acoperit majoritatea specializarilor din constructii, angajatorii căutând de la muncitori necalificați, dulgheri, lacatusi, zugravi, electricieni, sudori, asfaltatori, pavatori până la proiectanți, manageri de proiect, ingineri, diriginti de șantier etc., punând la dispoziție contracte atât pentru lucrări din țară, cât și din străinătate.

Ca o noutate pentru acest an, companii romanesti cu lucrari in domeniul energiilor regenerabile au facut recrutari pentru meserii « verzi » recent introduse in COR precum Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare.

La mare cautare au fost companiile care au recrutat pentru strainatate, acestea oferind locuri de munca pentru calificari precum : electrician, stivuitorist, lacatus montator, instalator, restaurator sarpante, dulgher, zidar, faiantar, rigipsar.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care nu au reusit sa participe la targ, se pot înscrie gratuit pe www.picas.ro singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Imprimare

Targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii

sigla-picas-transparent-png-SLOGAN27 martie 2013, Palatul Copiilor, București

Fundaţia Casa de Meserii a Constructorilor organizează din nou un târg de locuri de muncă destinat exclusiv sectorului de construcții, în ziua de 27 martie 2013 la Palatul Copiilor din București, între orele 09:00 – 16:00.

Companiile ce vor confirma participarea li se va pune la dispoziție, în limita locurilor disponibile pe principiul „primul venit, primul servit”, următoarele facilități:

  • Stand individual 4mp ;
  • Posibilitatea de a personaliza spațiul dedicat cu materiale de promovare;